Aivot USB:lla koneeseen kiinni

Sektori.com uutisoi seuraavanlaisesta härvelistä. Niin oli hämmästyttävä ja suorastaan surkuhupaisa, että oli pakko copy-pastettaa se tänne.

Ajatuksia lukeva peliohjain kauppoihin vielä tänä vuonna

Pelaajat pääsevät pian hallitsemaan hahmojaan virtuaalimaailmoissa ajatustensa voimalla. Australialais-yhdysvaltalainen Emotiv Systems on kehittänyt päässä pidettävän "ajatustenlukijan", joka on suunniteltu pelaajien tarpeisiin. Emotiv Epoc Neuroheadset ei suinkaan ole ensimmäinen aivotoimintaa lukeva laite, mutta se on lajissaan ensimmäinen pelaajille kehitetty, hintansa puolesta kuluttajille sopiva tuote.

"Kyseessä on ensimmäinen laite, joka ei vaadi suurta elektroniverkkoa ja teknikkoa kalibroimaan sitä, sekä päänahkaan siveltävää geeliä", sanoi Emotivin johtaja Tan Le. Epocin avulla pelaajien virtuaalihahmot voivat ilmehtiä - hymyillä ja virnistää - pelaajan todellisten tunteiden mukaisesti. Pelaajat voivat myös liikutella esineitä  pelimaailmoissa ja suorittaa muita toimintoja ajattelemalla niitä. Loppuvuodesta myyntiin tuleva Emotiv Epoc Neuroheadset maksaa 299 dollaria ja se liitetään tietokoneeseen USB-liitännällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona