Microsoft lyö Applen asein, mutta ohi

Microsoft on julkaissut mainoskampanjan jossa "Hello, I'm a Mac / I'm a PC" periaatteella lyödään Applea. Kamppiksessa torjutaan Applen kone koska se on liian kallis ja käyttäjä toteaa olevansa liian "tavis" istuakseen mäkkikäyttäjien imagoon.

Kampanjan väitetään olevan kuvattu autenttisissa olosuhteissa, jossa kadunmiehelle tai -naiselle annetaan tukko rahaa käteen ja sanotaan, että ostapa tuolla haluamasi kone.

No, video on feikki ja lavastettu. Mistä tiedämme tämän? Katsokaapa itse. Kohdassa jossa nainen menee Apple storeen, kadulla kävelee mies - samainen mies kävelee edelleen tiellä kun nainen tulee ulos. Tämän arviolta 18 sekunnin aikana (kun mies kävelee katua) nainen ehtii tekemään ostopäätökseen vaikuttavat päätökset sisällä Apple storessa?! Ei tod. Voi voi - amatöörimäistä huttua kuvausryhmältä.

No läpinät sikseen, katsokaa itse:
<br/><a href="http://video.msn.com/video.aspx?vid=0bb6a07c-c829-4562-8375-49e6693810c7" target="_new" title="Laptop Hunters $1000 - Lauren Gets an HP Pavilion">Video: Laptop Hunters $1000 - Lauren Gets an HP Pavilion</a>

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona