Taantumaa järjenkäytössä, mediavero 175€ vuosi

Kuten olen jo useamman vuoden ajan paasannut; TV sellaisena kuin me sen nyt tunnemme kuolee pian pois. Samoin kuolee Yleisradion rahavirrat TV-lupamaksuina. Ja tästähän ei Yle tykkää yhtään. Käyttämällä valtiollista ylivaltaa, Yle on suunnittelemassa veroa, jonka piiriin jokainen huonekunta alistetaan siitä riippumatta käytetäänkö kyseisessä taloudessa TV ja medialaitteita vai ei.

Yle perustelee veron määräämistä sillä, että suuri osa ihmisistä voi katsoa Ylen tarjontaa päätelaitteilla netissä. Miten tämä voi olla mikään perustelu millekään?!? Yle on ITSE oma-aloitteisesti tuottanut ilmaista ohjelmasisältöä verkkosivuilleen kaiken kansan katsottavaksi. Jos homma ei miellytä, niin pistäköön Areenansa kiinni! Tehkööt siitä maksullisen! Silloin palvelu toimisi suoriteperusteisesti ja noudattaisi normaaleja kaupankäynnistä tuttuja toimintatapoja.

Ja millä ihmeen oikeudella asiakkaille myydään sama tuote uudelleen ja uudelleen vuosikymmeniä peräjälkeen uusintojen muodossa?! Der Alte - vanha kettu! VOIHAN ****! Monesko uusintarulla on menossa? Ohjelmasisältö / viihdepaketti myydään aina vain samanlaisena uudelleen perien asiakkailta sama hinta - yhä uudelleen ja uudelleen.

Eihän autokauppiaskaan lähetä jo maksetusta autosta uutta ostolaskua vuoden päästä!

Aihetta käsittelevä uutinen sai minut niin raivon partaalle, etten pysty purkamaan asiaa tässä selkokielisesti tai korrektisti.

Lukekaa siis itse tämä ratkiriemukas innovaatio ja älynväläys, joka toteutuessaan taannuttaa meidät viestiyhteiskuntana eriarvoisuuden ja järjettömyyden aikakaudelle.

Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tule - olkaamme siis järjenköyhiä Suomalaisia!


Tietiviikon artikkeli

Tietokone.fi samasta aiheesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona