Apple ostamassa Twitterin?

Huhut Twitterin myymisestä pullahtelevat aika-ajoin esiin. Milloin ostaja on Microsoft, Time Warner, Google... Uusimpana huhumyllyssä esittäytyy Apple, joka uutisten mukaan olisi tarjonnut Twitterista 700milj.dollaria.

Kuten aikaisemmin olen tällä saitilla todennut ei Google olisi ollut yhtään huono isäntä Twitterille. Applen ollessa ostajakandidaattina, ovat tunnelmat samanlaiset. Applen mielikuva innovatiivisena ja nykyaikaisena laitteisto- ja ohjelmistotuottajana on vahva ja mahdollisuudet Twitterin kehittämiselle entisestään ovat enemmän kuin suuret.

Twitter on parhaimmillaan mobiililaitteissa, juuri siellä missä tapahtuu. Siihenhän Twitteri perustuu; mitä teet juuri nyt? Tämä toimintafilosofia ei istu pöytäkoneen äärelle. Pöytäkoneen äärellä kököttäminen ei kiinnosta ketään...

Applen mobiililaitteissa Twitter toimii jo nyt aivan eri tasolla kuin missään eteeni ilmaantuneessa desktop-ympäristössä. Mikäli kaupat syntyvät Applen ja Twitterin välillä - tulee lopputulos olemaan varmasti häikäisevä mobiilin sosiaalisen verkon mestariteos, jollaisen vain Apple osaa tuottaa.

Mutta taitaa hehkutukseni olla turhaa. Koska me suomalaiset.. me jaksamme edelleen ihmetellä miten nokialaisella voi lähettää multimediaviestejä!

Voi, voi, kauas ovat jääneet ajat, jolloin meitä kansakuntana arvostettiin teknisen valveutumisen vuoksi.

Käykää nyt hyvät ihmiset tutustumassa Twitteriin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona