HTC Hero (Sprint edition)

Saunalahti debytoi suomen markkinoille HTC Heron tässä taannoin. Android -käyttiksellä oleva kosketysnäyttöpuhelin, joka pitää sisällään iPhonen esittelemiä toimintoja.

Jenkkilän operaattori Sprint julkaisi Hero:sta modatun version, joka on kaikinpuolin mukavan oloinen. Saunalahden Hero:sta poiketen Sprintin editiossa ei ole "kick-tailia" luurin alaosassa vaan kapula on sivusta katsoen suora. Heron kulmikkuutta on myös pehmennetty alaosan pyöreällä muodolla vrt. HTC Tattoo.

Alla oleva esittelyvideo mainitsee, että Sprintin Hero toimii vikkelämmin kuin Sauniksen versio. Liekö kyse käyttispäivityksestä vai kovemmasta raudasta.

Saunalahden tarjoamassa Hero:ssa kapasitiivinäyttö ei ole ihan kaikkein herkin kosketukselle, varsinkin jos on tottunut iPhonen tai Touchin kaltaisiin herkkiin kosketusnäyttöihin. Sprintissä tähän on ilmeisesti kiinnitetty huomiota.

HTC Hero Sprint edition on laite, jonka mieluusti ottaisi vastaan myös Suomen mobiilimarkkinoille. Todennäköisintä kuitenkin on, että esim HTC Tattoo rantautuu Suomeen ennemmin kuin operaattorimodattu Hero.



Walt Mossberg:in ajatukset Sprint Hero:sta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona