Twitter julkaisi oman sovelluksen Androidille

Tehokas Twitterin käyttö mobiililaitteissa (kuten myös desktopilla) tarvitsee kunnon työkalun. Ja näitähän on monenlaisia, kuten TweetDeck ja Seesmic.

Palveluntarjoaja Twitter on lähtenyt kisoihin mukaan ja julkaissut oman brändinsä nimissä Android-pohjaisen Twitter sovelluksen. Käyttökokemuksia ei härvelistä minulla ole, mutta on varmasti tutustumisen arvoinen ohjelma.

Android on ehdottomasti alustana oikea, mahdollistaahan Android muiltakin osin täydellisen mobiilin internetelämyksen. (toisin kuin esim. Applen tarjoamat mobiililaitteet)

Käy lukaisemassa Twitterin blogista lisää.

Henkilökohtaisesti olen nyt eilisestä lähtien perehtynyt Ubuntu Lucid Lynx:in mukanaan tuomaan Gwibber sovellukseen, sekä sen saumattomaan integraatioon itse käyttiksen kanssa. Gwibber tuo Seesmicistä ja TweetDeckistä tutut toiminnot yhteen näkymään, jonka kautta viestivirtaa voi jouhevasti selata.

TweetDeckin vannoutuneena käyttäjänä tarvitsen vielä muutamia käyttöpäiviä Gwibberin suhteen, ennenkuin sen käyttö alkaa tuntua luontevalta. Sitä kun urautuu niin helposti, jopa ohjelmistojen suhteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona