ZTE Light (V9)- edullinen "pädikkä", mutta vain Soneralta


Joulumyyntiin pärähti ZTE:ltä pädikkä, jonka hinta ei päätä huimistele. Ainoana miinuksena operaattori-riippuvuus Soneran kanssa sekä RESISTIIVINEN näyttö. Speksien mukaan laitteessa ei siis ole kapasitiivista näyttöä, jota voi vain hipaista. Joudut siis PAINAMAAN sormella näyttöä. WHICH IS NOT GOOD!

Jälleen näitä kaiken kansan laitteita kyykytetään imperialistisilla pakkotoimilla. Soneran kytkyt kun noin oletusarvoisesti ovat kaikki enemmän tai vähemmän päin kansanmusiikista tuttua kosketinsoitinta, jossa on palkeet.

Defaultina laite tulee Android 2.1:llä.

Hintatietoja löytyy Soneran imperialistiselta sivustolta >>

Ja sama germaaniaksi:

Kommentit

Kennyro sanoi…
Haukut resistiivistä näyttöä? Otetaanpa joskus kisa: Sinä+Sormi+Galaxy Tab vastaan minä+PDA-kynä+ZTE Light niin nähdään kumpi on oikeasti kätevämpi.

Resistiivistä näyttöä sanoisin tuon vehkeen parhaaksi puoleksi.

Jos kytky hirvittää niin senkun maksat 100 e enemmän, paitsi että heti. Ottaa tuon omaksi liittymäkseen niin joutuu maksamaan peräti 2 euroa kuussa siitä liittymästä.
Tembus Funtábe sanoi…
Siinäpä se. En puhunut "styluksen" käytöstä mitään, vaan nimenomaan toin esiin eron resistiivisen ja kapasitiivisen näytön erosta käytettäessä peukkuja. Styluksen kanssa resistiivinenkin toimii varmasti oikein suloisesti, kuten mainitsit.
Unknown sanoi…
Täytyy kyllä sanoa kyseisen laitteen omistajana että Tembuksen arvio laitteesta on kyllä aika osuva.

Juuri nuo kaksi asiaa minua ainakin häiritsee kyseisessä laitteessa. Sonera ja Resistiivinen näyttö. Minä en ainakaan halua kantaa mukanani stylusta mukanani. Omassa käytössäni se ei vain yksinkertaisesti toimi!

Kyllä resistiivinen näyttö rajoittaa myös joitakin toimintoja. Esimerkiksi zoomaus ei toimi nipistämällä jne.

Mutta loppujen lopuksi onhan laite aivan loistava hinta laatu suhteeltaan!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona