Windows 8 | viimeinkin se "WOW"?


Onko tässä viimein Windows joka oikeasti saavuttaa WOW-efektin?

Jotenkin sitä taas uskaltaa vahvasti epäillä...

Kuten yllä olevasta esittelystäkin voidaan huomata, on käyttis suhteellisen mukavan ja toimivan oloinen tablet-laitteissa! Metro-käyttiksen aktiivi-tiilet ovat kivoja widgettejä, joita on totuttu käyttämään ja myös kaipaamaan älylaitteissa. (Applen hefet nyt herätys tässä kohtaa!!)

Fiiliksen pilaa "perinteinen" desktop -näkymä. Metro-näkymän tuoreus aiheuttaa melkoisen kontrastin sille perinteiselle Windows -työpöytänäkymälle, joka vaikuttaa vanhalta, tylsältä ja ankealta.

Ainekset menestykselle
Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Win8 toimii identtisenä versiona niin tableteissa kuin PC-raudassakin. Tämä on kova valtti. Tällä tablet-valmistajat saavat mööpelinsä myytyä. Windows-käyttäjät saadaan tablet-koukkuun helposti, kun argumenttina on sama käyttis kuin mitä käytät PC:lläsi. Ja tämä argumentti saa Applen OS X:n ja iOS:n tuntumaan kummalliselta pirstaloituneelta viritykseltä!

Pirstaloituminen on viimeaikoina ollut yksi merkittävimmistä tietotekniikan ongelmista ja mikäli siis Win8 toimii sellaisenaan laitealustasta riippumatta, näyttää Microsoft selkeästi suunnan, jota muiden olisi syytä seurata. Yksi ja sama käyttis, laitteessa kuin laitteessa.

Edellinen kommenttini oli paljon sanottu nörtiltä joka vihaa Windowsia ja yleensä morkkaa Microsoftia!

Jännittävää nähdä miten homma etenee. Microsoftin kamppeet kun niin monesti aiheuttavat vääränlaisen wow-efektin: WOW? WTF?! Microsoftin olisi viimein aika nostaa päänsä suosta. Vaikka toisaalta, mikäs siinä suossa ollessa kun on Nokialaiset mukana. (lue:saappaat)

Mikäli haluat päästä räpläämään tulevaa Windowsin versiota, voit ladata sen asennuspaketin esiversion täältä >> Versiota voi käyttää 15.1.2013 asti.

Henkilökohtaisesti jatkan päivittäisistä WOW-efekteistä nauttimisesta, Applen laitteiden ja ohjelmistojen parissa. WOW! It's magical!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona