Uudet MacBook:it syksyllä!

Vielä huhupuheiden tasolla, mutta kuitenkin. Lähde on osoittautunut luotettavaksi. Eli syksyllä (kolmannella vuosikvartaalilla) pärähtäisi MacBook ja MacBookPro koneiden uudet versiot ahnaiden kuluttajien saataville. MB Air sulokkuutta? Wimax vakiona? Intel on huhujen mukaan valmistanut wimax-piirin joka kuulemma mahtuu nimenomaan MacBook koneisiin tms..

Onko tämä nyt viimeinkin se julkaisu, jossa MacBook vaihtuu alumiinikuoriin!?

Speaking of MacBooks - kaikkien kotimuusikoiden ja niiden alkujen on syytä lukaista Applen, mainostarkoituksissa, valmistama artikkeli, muusikko Erykah Badusta ja hänen kokemuksistaan MacBookista sekä GarageBand ohjelmistosta. Badu veivaa GarageBandillä lyriikoita ääniraitojen päälle, sendaa matskut iChatillä muille tuotantoryhmän hemmoille ja tuotantoryhmä pompottaa filejä iChatin läpi ees taas, ja Badu paukuttaa vielä jossain välissä tamburiinilla rytmejä sisään, kunnes levyn biisit on valmiita!

Puffi-artikkeli herättää odotusta ja kiinnostusta entisestään niin MacBookia kohtaan kuin GarageBandiä kohtaan; koska minulla ei siis vieläkään ole sitä Mäkkiä. Jos olisi niin tuskin puffaisin näin huuruissa.
Erykah Badu ja GarageBand
Wimaxia MacBookeihin -juttu löytyy tästä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona