Mitä pienet edellä...

...sitä Microsoft perässä. Perästä puheenollen, Microsoft on juuri sieltä - perästä. Ei siksi, että se yrittää kopioida tuotteisiinsa ominaisuuksia toisilta ohjelmistovalmistajilta, vaan siksi, että jopa mainoskampanja on pitänyt kopioida pienemmiltä = apple. Ja jälleen menee homma tuutista alas, ollen totaalisesti perästä.

Mikkisofta yrittää nyt luoda profiilia I'm a PC -kampanjan ympärille, käyttäen Applen kampanjan luomaa vastakkainasettelua "Hello, I'm a Mac / I'm a PC". Applen kampanjassahan tuotiin selkeästi esille mitkä ovat Windowsin puutteet, asiat joissa taas Mac porskuttaa menemään. Nyt Mikkisofta ilmeisesti haluaa kertoa asiakkailleen, että "se on ihan ok ja jopa COOL, olla vähän jälkeenjäänyt ja puuttellinen - sillä meitä/teitä jälkeenjääneitä on maailma vääränään".

Mainos on selkeesti perästä, koska Mikkisoftis laahaa perässä. Tuomitse itse:



No on tää siis parempi ku toi aikaisemmin blogattu "Bill Gates has left the building" mainos.
Huhut kertovat myös että Microsoftin uusi kampanja-matsku on tehty mm. Photoshop CS3 for Macintosh ohjelmalla. Tiedot löytyny pressikuvien meta-tägeistä. Todennäköisesti myös videomatsku on täräytetty kasaan Applen koneissa - niinku yleensä mainostoimistot toimii.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona