Dropbox - tiedostot on pilvessä


Jos käytät yhtä konetta kotona, yhtä töissä ja vielä kannat mukanasi mobiililaitetta, saatat joskus törmätä tilanteeseen, jossa juuri se tarvitsemasi tiedosto on sillä koneella jonka äärellä et ole.

Eikö olisi kätevää, kun tärkeimmät tiedostosi "kulkisivat mukanasi" koneelta toiselle siten, että voisit olla aina varma että viimeisin versio tiedostosta on käytettävissäsi?

Jos kuulostaa tuskaisen tutulta, on Dropbox ehdoton apurisi.
Dropbox synkronoi haluamasi kansion sisällön haluamiesi koneiden kanssa netin yli ja varastoi tiedostot nettiserverille, jolloin pääset niihin käsiksi ilman omaa konettasi. Maksutonta aina 2gigaan asti.

Tiedostot ovat salatussa palvelussa, mutta voit myös raahata julkiseen jakoon tarkoitettuja filejä Public-kansioon, jolloin niihin pääsevät käsiksi tuttavasi ja esim. työryhmäsi jäsenet.

Hieno maksuton palvelu joka toimii vielä "cross-platform" - eli olipa allasi mac, linux tai windows pc - härveli toimii. Ja millä tahansa web-päätelaitteella pääset tarkastelemaan filejäsi pelkän selaimen avulla. Tarjolla on myös iPhone sovellus, jonka voit ladata maksutta AppStoresta.

Katso esittely videona
Jos himottaa käy kirjautumassa heti.

Tässä asennusohjetta, sellaista kaipaaville:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona