Tajusivat sen viimein!

En halua nostaa itseäni mitenkään jalustalle, mutta ne jotka minut tuntevat ja tietävät mistä teknologisista aspekteista yleensä puuskutan ymmärtävät, miksi rouhistan nyt rintaani.

Lyhyesti: suomalaiset yritykset eivät ole ymmärtäneet vallitsevan tekniikan monipuolista ja tehokasta hyötykäyttöä. Käytettävissä on todella tehokkaita työvälineitä, joiden avulla internetviestinnän voisi nostaa toiseen potenssiin.

No nyt ovat sitten tehneet oikein sivuston, jonka avulla näistä vouhkaamistani teknologioista sekä mahdollisuuksista aletaan opettaa ihmisiä. Eli mihin muuhun nettiä voi käyttää kuin vain googlettamiseen.

Käykäähän kurkkaamassa. Se tekee ihan hyvää "meille suomalaisille urpoille".
Tästä sisään >>

Seuraavaksi toteavat sen toisen "totuuden" josta olen räksyttänyt jo pitkään. Suomalaiset eivät ymmärrä mobiililaitteiden päälle YHTÄÄN MITÄÄN! Heille MMS on hienointa mitä "kännykällä" voi tehdä - mutta sekin on heistä niin hi-techiä ja kallista, ettei sitä kukaan käytä. Jengi on YÖSSÄ!

Face the facts people! Kosketusnäytölliset "älypuhelimet"/päätelaitteet tulevat olemaan suurin internet-sisällön selaamiseen käytetty laiteympäristö, jo lähitulevaisuudessa. Kaikkialla muualla ... paitsi Suomessa, jossa mietitään, että mitenkähän se olisi jos kuvaviestejä opettelisin lähettämään tällä Nokialaisellani.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adobe Creative Suite 5 ulkona